POER

NL | FR

Poer make it better

De PTC10 is een eenvoudig te gebruiken draadloze thermostaat die kan worden gebruikt                    elk verwarmingssysteem met elektriciteit, gas of                    olie ketel. Geschikt voor nieuwbouw systeem en bij                    bestaand systeem.

De PTG10-gateway, die internettoegang thuis biedt voor                    verwarmingsregelaars, is direct aangesloten op een stopcontact en verbonden                    met de draadloze router, geen reserve Ethernet-poort op de thuisbreedbandrouter van de gebruiker nodig.

Poer gratis App, vriendelijk                    intuïtieve gebruikersinterface waarmee verschillende schema's haalbaar zijn                    volgens uw levensstijl; wat meer is, het zorgt ervoor dat je tijdig de                    energieconsumptie kent, dit is een geweldige manier om uw                    verwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk te beheren, dat helpt u om                    energie en geld te besparen.

Note: om de keuze te maken voor de juiste verwarmingsregeling die de oplossing en efficiënt is voor uw huis,            Neem contact met ons op. Wij geven je een perfecte oplossing voor het regelen van de verwarming.

Why smart heating control ?

Control power for smart living